Hi! Edith hier, 33 jaar jong en in augustus 2018 ben ik begonnen met mijn eigen V.A. bureau. Het mooie hieraan is dat ik bedrijven die met een freelance Virtual Assistant willen werken, kan helpen. Ik focus mij op het verbeteren van events en webdesign. Daar ligt mijn hart, maar ook mijn talent. Ook kan ik bedrijven ondersteunen als freelance Event Manager, zowel in binnen- als buitenland. Denk daarbij ook aan social media uitingen, maar ook de hele reis regel ik met gemak. Ik denk in mogelijkheden en ben praktisch ingesteld. Daarnaast ben ik betrokken en gedreven. Ook ben ik supersterk in webdesign, zakelijk inzicht en plannen. Ik ben absoluut je sparringspartner op het gebied van events, reizen, uitjes, webdesign en social media.
Webdesign daarin tegen daar ligt mijn passie. Ik krijg hier enorm veel energie van en vind dit echt geweldig om te doen! Ik kan oneindig veel voor je betekenen op dit gebied.
”Wat een topper is die Edith! Ze is heel geïnteresseerd en oprecht in ons bedrijf. Ze heeft diverse evenementen, beurzen en workshops voor ons gehouden voor het ophalen van geld voor het goede doel. Wij hebben er heel goed aan gedaan om samen met haar aan de slag te gaan. Ze gaat secuur te werk en houd je overal van op de hoogte. Regelen kan ze als geen ander! Wij bevelen haar zeker aan om mee samen te werken.”
K. de Vos, opleidingscoördinator INHolland HTRO Rotterdam
” I must say that, without a doubt, I would love to work with this talented young woman again. She was my guidance for multiple events during her stay in Malaysia, Langkawi. She helped me host and create several weddings, staff-parties and even arranged a proffesional photoshoot on-sight. If you want your business enquiries to be handled with much care and a serious analystic eye Edith is your girl. She is all about details and has what I call an amazing helicopter view. Langkawi is a island in Malaysia, so her options were very limited, but she thinks in solutions and is very creative with her outcomes.”
Simon Morris, General Manager Bon Ton & Temple Tree Resort Langkawi, Malaysia
83

Holidays

43

Websites

180

Happy customers

54

Events