joyce-mccown-iCx-ANNHyDo-unsplash

Of je het nou hebt over privé of zakelijke reizen, ik heb er meer dan genoeg ervaring mee! Veel mensen vinden het organiseren van een reis of incentive reis lastig. Dat kan, gelukkig vind ik dit hartstikke leuk! Wist je dat ik mijn bachelor in toerisme heb behaald? Ik ben op verschillende vlakken thuis in het organiseren van trips of incentives. Lange reizen, korte stedentripjes, binnen Nederland of erbuiten, visa aanvragen, overnachtingen, vervoer, autohuur, you name it, I take care of it! En, met nog veel plezier ook! Door mijn diverse reis-ervaring heb je een goede kans dat ik nog allerlei locale tips kan geven ook!

Een evenement organiseren, of dit nu een groot- of een kleinschalig evenement is, vaak vinden mensen dit enorm veel werk en vinden het daarom lastig of minder leuk. Er komt natuurlijk nogal wat bij kijken, dat klopt. Uitnodigingen, deelnemers/gastenlijsten, bevestigingen versturen, offertes nabellen, locatie check-up, allemaal onderdelen die er vaak bij een evenement even ‘bijkomen’ en waar veel tijd in gaat zitten. Tuurlijk is dit anders als je een wat kleinschaliger evenement wilt houden zoals bijvoorbeeld een ondernemersbijeenkomst met een drankje. Afijn, mijn punt is, wat jij een enorm geregel vindt en waar je door de bomen het bos niet meer ziet, schiet ik je meer dan graag te hulp! Ik vind dit namelijk GE-WEL-DIG om te doen en heb hier diverse jaren ervaring mee!

Al die randzaken, waar jij een hekel aan hebt of niet aan toekomt zoals facturatie of algemene administratie vind ik hartstikke leuk om te doen en ik ben er nog goed in ook. En dan heb je nog social media uitingen, je BTW aangifte allemaal zaken wat bij een eigen zaak komt kijken maar waar je als ondernemer niet altijd zin in heb. Ook hierin kan ik je goed helpen. Dit zijn namelijk stuk voor stuk dingen die ik van je zou kunnen overnemen en waar ik én plezier uithaal en genoeg ervaring mee heb opgedaan.

Of het nu gaat om een eenvoudige site met standaard pagina’s puur ter informatie verstrekking of dat het gaat om een wat complexer design, ik ben er in thuis. Ik zorg ervoor dat je website na ontwerp voor jou geen abracadabra taal meer is, maar dat je er ook mee overweg kan! Toch liever je website en onderhoud geheel uit handen geven? Ook dat kan! Ik help je hier heel graag mee, ik vind dit namelijk enorm leuk om te doen. Omdat webdesign een vak apart is heb ik hier speciaal een extra tab voor gemaakt om wat breder uit te leggen wat er mogelijk is en dergelijke. Zie tab ‘ Webdesign’ voor meer informatie over de mogelijkheden. 

marvin-meyer-IB5bld_weak-unsplash
patrick-perkins-ETRPjvb0KM0-unsplash
83

Holidays

43

Websites

180

Happy customers

54

Events